Alek Figyelő

Megnézem párszor ezt a műsort. Ilyen mélységekben még úgyse jártam. Persze ne éljen vertikális elhelyezkedést sejtető kritikával az az alantas személy, aki nézi. De a végén keszonbetegséget fogok kapni, amikor jövök fel.

Utolsó kommentek

  • prücske: Fatális tévedés volt ezt a műsort elindítani... (2011.05.17. 13:00) Fölsőbb
  • IndaMuncher: Valahogy én is így voltam vele, hogy nem hangzik eléggé prolisan ha "felsőbb"-nek mondják. (2011.05.17. 11:48) Fölsőbb
  • húsos fagyi: széjjel röhögtem magamat :) bár szerintem Olga igenis fosott a géptől "ugye csak az itteni dolgokk... (2011.05.16. 14:50) Hazugságvizsgáló
  • BM789: Király vagy csak így tovább! (2011.05.16. 14:02) Hazugságvizsgáló
  • •МΔΝĐΥ•: XDDDDDDD Még írj! Savazd csak, nélküled nem is érdemes nézni!!!!! LOL (2011.05.15. 01:35) Tengermélyi halak bálja
  • Utolsó 20

Linkblog

Archívum

Leisure Suite Larry

2011.05.12. 11:34 Horváth Oszkár

Míg az operatőrnek, aki a tér és a fény meghajlításával az objektív könnycsatornáján keresztül még épp fel tudta venni az ablakpárkányt megkerülve Bebétó veretését, gratulálok, addig azt mondom, a füles interkomokat leokoplaszttal elrejtő hobbi Mission Impossible szakértő évet ismételhet. Annyira szeretném hallani, milyen instrukciókat kap Alek... vajon bármit megcsinál, amit hall? Meg kell ölnie Frank Drebint? A vezérlőben meg úgy érzik a mikrofont uralók, mintha Playstationöznének egy élő emberrel.

Konkrétan a játék is megvan. Alekosz = kiköpött Leisure Suite Larry. Minden stimmel, a mackó, a tematika, a "kibírod a hét fogást? a második már a pinád!" közeledési görbe.

Persze valószínűleg ilyeneket mondanak rajta, hogy "engedd el, engedd el! Let go! Rossz Alekosz, csúnya Alekosz, ereszd, fuj!" Aki velem aggódott, hogy Bebétó a szív ceremóniájában a "szív" szót félreértelmezi, azt megnyugtatom, még bírt magával. Kis bársonyfelső Barbika alamuszinyuszi, felvett egy inverz Alekosz formát, és úgy simult az ölébe. Bármilyen kalapácsarcú, legalább lesz mivel beverni neki.

A két legnagyobb bátorságot igénylő húzás azonban:

  • Lilu be mert zárkózni Alekkal a bangbusba (gyk. kúróbusz). Az interjú közben ha jól láttam, a sokkolón kívül a Telefontanú és a NANE telefonszámát szorongatta.
  • A zenei szerkesztő betett 10 másodpercet Richard Claydermantól. Az ízlésrendőrség katonai helikopterrel szállíttatta gulágra Olga szüleihez. (Amúgy a műsor főcimzenéjének hangszerelése *5.)

A nyereményt is gyengéden érinteném: nagyon fog örülni a nyertes kishölgy a kertibútor-garnitúrának, amikor kirakja a lodzsára. Vagy a panelerkélyre kerül ki, de egymás tetejére a három darab. Avagy: mérnöki pontossággal sikerül találni olyan helyet a ház mögötti veteményesben, hogy a kanapé lába ne nyomjon agyon se céklát, se káposztát, se paradicsomot, és a száradó Senior tréningfelsők kellemes árnyat vessenek az ott megpihenőkre.

Akibe szerelmes vagyok: az ember, aki kitalálta, hogy a medence tetejéről kelljen lelépcsőzniük magassarkúban. Óriási rizikó. Tina Turner ebben a mezőnyben dékán lehetne.

Apróságok: a bölcsességfogas Timejja hazament. Ebben a csatában otthagyta a fogát. Brigitta szinkronhangja Für Anikó, alias Lynette Scavo. Egy az egyben. És amivel nőket lehet felszedni: "Szeretlek csak nézni. Akár távolról is. Mint KITT. Tudsz sakkozni? Hasonlítok I. Péter cárra?" Lilu ezen a ponton hugyozott be.

3 komment

Címkék: tímea bebétó

A bejegyzés trackback címe:

https://alekfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr832897313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hóhér Tibi · http://bunti.blog.hu 2011.05.12. 12:33:20

Én is behugyoztam!!! Ne hagyd abba! E!

lmntn 2011.05.12. 14:15:03

Ha a bangbus szóba kirakod a hiányzó b betűt, akkor kevesebb lenne a gyengébb, akine a kedvéért ki kell írni, hogy kúróbusz :)

Amúgy király írások :)

ÁSÉS gyerek · http://ases.blog.hu 2011.05.12. 15:57:26

@lmntn: ez mondjuk sokat segít, köszi. :D
süti beállítások módosítása