Alek Figyelő

Megnézem párszor ezt a műsort. Ilyen mélységekben még úgyse jártam. Persze ne éljen vertikális elhelyezkedést sejtető kritikával az az alantas személy, aki nézi. De a végén keszonbetegséget fogok kapni, amikor jövök fel.

Utolsó kommentek

  • prücske: Fatális tévedés volt ezt a műsort elindítani... (2011.05.17. 13:00) Fölsőbb
  • IndaMuncher: Valahogy én is így voltam vele, hogy nem hangzik eléggé prolisan ha "felsőbb"-nek mondják. (2011.05.17. 11:48) Fölsőbb
  • húsos fagyi: széjjel röhögtem magamat :) bár szerintem Olga igenis fosott a géptől "ugye csak az itteni dolgokk... (2011.05.16. 14:50) Hazugságvizsgáló
  • BM789: Király vagy csak így tovább! (2011.05.16. 14:02) Hazugságvizsgáló
  • •МΔΝĐΥ•: XDDDDDDD Még írj! Savazd csak, nélküled nem is érdemes nézni!!!!! LOL (2011.05.15. 01:35) Tengermélyi halak bálja
  • Utolsó 20

Linkblog

Archívum

Keresve se

2011.05.14. 12:00 Horváth Oszkár

A tartalomból:

  • "Nővéremen kívül undorodom tőlük, kivéve, hogy az Évi, meg a Vera. De nem lesznek a barátnőim soha." (ezt a mondatot egy óvodában rögzítették)
  • "Hogyha azt mondta valaki volna..."
  • Testvér Bea ismét megalázta magát egy kirohanással, továbbra is a "cseléd" szót próbálja megalázás céljából használni. Itt jöttem rá, hogy azért, mert a kurvák nem kurvázzák le azokat, akiket bántani akarnak.
  • Lilu konzekvensen nem hajlandó kimondani, hogy "fölsőbb", csak, hogy felsőbb. Kultúrmisszió, ebbe az egy finomságba lehet kapaszkodni. Nagyon szépen habilitálta magát.

Az előző adás borozós (rém)álomrandiján elhangzott egy bók, amely fölött cseppet elszaladtam. Aszongya: "Keresve sem találhattam volna kedvesebb partner _a_ számomra, hármotoknál". De hát keresve találtad bazmeg! Ennél keresvébb nem is találhattad volna. A számodra. Kialakult egy spontán vonzalom a 2 milliós nézettségű valóságshow spin-offjában, amely csak ezért - és az én szórakoztatásomra - jött létre?

Eddig felületes szemlélőként nem sikerült megfigyelnem, hogy a nyugiszobában egy szívalakban végződő plüss/bársony bevonatú vonalas telefon van. Ezen hagyhatnak üzenetet az álomférfinak, vagy rendelhetnek máshonnan egy rendeset. Azért ha egy hosszúkás forma végét próbálod szívalakban befejezni, két rizikód van: vagy úgy fog kinézni, mint egy kutyacsont, vagy úgy, mint egy fasztő. Itt, főleg a vörhenyes szín miatt inkább utóbbira sikerült

Valamiért Alek egyik hívásnál sem volt otthon. Lehet, hogy a Corvin sétányon lévő nyereménylakásba van akkor bekötve a telefon, mert nem tudom, figyeltétek-e, de ott még nem járt, mióta megnyerte. Kihozták, elvitték egy faszom luxushotelbe, ami mondjuk nem baj, mert legalább átértékeli, hogy anyát biztosan Zalakarosra akarja-e befizetni. Aztán egyből ki/betoloncolták a Talmácsi Campingbe. Az milyen már? Jól van fiam, nyertél egy lakást, majd 3 hét múlva megnézed. Megvár. Pedig biztosan megszámolná már a sarkokat, szarna egy jót a Nemzeti Sport sakkrovatát olvasva, és felírná hagymásvérrel a tükörre, hogy ÁTBASZTALAK ÉVA, TE FÉREG (gyöngy betűkkel, helyes központozással). Ettől válik a lakás otthonná. Nálam ki van írva.

Az egyik Beát pedig Beának hívják. Beszédre készültek, ezért csendre intette finom stílusában a többieket a komponálásnál, mert ő még csak most kezdi összeszedni a gondolatait. Édes istenem, az EU csatlakozáskor kellett volna elkezdened, hogy mostanra összeszedd, te korall... szépen is sikerült. Alighanem Jerzyvel ültek egy padban 8 évig (két első, hat második). Zuhany Magdi a naiv költészetet gazdagította - egyre hosszabb sorok az erőltetett szar rímek után szaladva, aztán ábasszegpicsába, már rím se kell. Andi szerint Alek tudna a hangszerén játszani. Ja, hárfázna veled, de azt tudsz egyedül is.

Végül a rímek súlyemelés- és szinkronúszás-edzője, a szavakat éneklő madarakká nemesítő Magdi irodalmi konzultációt folytatott Alekkal, megismertetve vele a "strófa" kifejezést, és kiderült, hogy Magdit a lányok totális konszenzussal intellektuálisan kiemelték maguk közül verses teljesítménye alapján. Az szép, akkor a felső határt belőttük. Éreztem is, hogy inkább lefelé lesznek a nagyobb kiterjedések, határ a csillagos pokol, vagy inkább Havaria Honkakka.

Balázs szerint a lányok szépen fogynak. Nyilván nem egyéniben értette. Lilu pedig ismét kettesben mert maradni Napoleonnal a buszban, most már tuti, hogy mesterlövészekkel védik be, vagy Alekoszban van egy távirányítású robbanószer, amivel nevelik. Optimalizáltam a fogyasztási szokásaimat: más műsort nem nézek, ezt meg felvételről végigtekerem, ami pont annyi ideig tart, mint ameddig írnék egy ilyen posztot. Így sem biztos, hogy kibírom Pokióig. A boldogság narancssárga madara, amin Balázs is zokogva röhög, mindenféle lakatok mögött van, és majd nyilván kiszabadítják, tuti csak azért kell, hogy a feleségkereső műsorformátum eredeti jogtulajdonosa ne tudjon perelni. Az övében biztosan nem volt ekkora faszság. A boldogság korábbi kék madara 2002-ben influenzában elhunyt. Szilvia, Zuhany Magdolna és Dorisz balra el. Utóbbiról azt a pozitívumot tudom felhozni, hogy eddig nem írtam le a nevét, ami csak jót tud jelenteni.

Szólj hozzá!

Címkék: olvasás lakás magdi bea dorisz

A bejegyzés trackback címe:

https://alekfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr562902741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása