Alek Figyelő

Megnézem párszor ezt a műsort. Ilyen mélységekben még úgyse jártam. Persze ne éljen vertikális elhelyezkedést sejtető kritikával az az alantas személy, aki nézi. De a végén keszonbetegséget fogok kapni, amikor jövök fel.

Utolsó kommentek

  • prücske: Fatális tévedés volt ezt a műsort elindítani... (2011.05.17. 13:00) Fölsőbb
  • IndaMuncher: Valahogy én is így voltam vele, hogy nem hangzik eléggé prolisan ha "felsőbb"-nek mondják. (2011.05.17. 11:48) Fölsőbb
  • húsos fagyi: széjjel röhögtem magamat :) bár szerintem Olga igenis fosott a géptől "ugye csak az itteni dolgokk... (2011.05.16. 14:50) Hazugságvizsgáló
  • BM789: Király vagy csak így tovább! (2011.05.16. 14:02) Hazugságvizsgáló
  • •МΔΝĐΥ•: XDDDDDDD Még írj! Savazd csak, nélküled nem is érdemes nézni!!!!! LOL (2011.05.15. 01:35) Tengermélyi halak bálja
  • Utolsó 20

Linkblog

Archívum

Fölsőbb

2011.05.17. 00:40 Horváth Oszkár

  • "de azért én azért elmodnanám..."
  • bámulatos eredményeket produkálnak a nők: megválasztják alfanősténynek a két legerőszakosabbat
  • a kollektív féltékenység pillanatokra egy oldalra tereli őket, és a kegyetlenség összehozza őket, aztán 1 nappal később már mással szemben csinálják ugyanezt.
  • nem véletlen, hogy az "úrinő" szóban is a finőm nőt a nőtől az "úr" különbözteti meg. amikor egy férfi viselkedik másokkal szemben gusztustalan módon, az legalább konzekvens, és másnap is ugyanolyan rohadék.
  • "jó és akkor most szexuális leszel, és akkor mit fogsz csinálni?" - "megbeszélés tárgyát képezi" (TBD/TBA!)
  • "Szavak helyett beszéljenek a tettek! Jer velem!", hát de Luji, disz iz bigining of butiful frensip.

Na Lil' Younak leszóltak a központból, hogy akkor "fölsőbb"-et mondjon ő is, mert ez a műsor címe, és ha beragadt neki egy Grétsy tanár úr motivációs tréning magnókazetta a kocsijába, akkor hallgasson CD-t, vagy jöjjön gyalog, de ne barmoljon bele az imázsba jó szándékkal sem. Eszerint cselekedett.

Eldőlt. A professzor elkészült a tervekkel. A testvérek közül a Kolláth György hangutánzó verseny második helyezett Beatrix nevű a főkolompos, és a visszataszítóbb. Odament a saját testvéréhez, aki neveltetésével szöges ellentétben csendben ült és harmóniában a környezetével (emberektől távol). Kicsit vakkantgatott neki a maga tenyérbemászó stílusában, majd 2 perc múlva már ő vonta kérdőre, hogy miért köt bele a másik. Legvégül pedig kijelentette, hogy nehogymár ők felvegyék a hülye nők feszkóját (amit ők generálnak:)))), és ezzel itt a vitát "le is zárom". Az annyira kibaszott elegáns, amikor az zárja a vitát, aki indította. Vagy igazából amikor bárki... jó lenne, ha azok, akik ezt a félmondatot használják, felfognák, hogy a vitát az zárja le, aki MÁR nem szólal meg.

Ehhez a két nevelési CSŐDTÖMEGHEZ tudom hasonlítani őket. Ez az emberi aljasság olyan mélysége, amiért komplett zarándokutakra kell menni. Ezt hozza el hozzánk rövidesen a testvérek közti versengés formájában az RTL:

VV Évát sikerült még ilyen jól felnevelni, szikla szilárd értékrenddel, következetességgel, és bravúrós vitakészséggel felvértezve. Semmi, kész. Kis Maugli mindegyik, ezek nem emberi viselkedésminták.

De hogy valami hasznosat is tegyek: e-maileztem az ENSZ-nek, hogy dobjanak le ejtőernyővel egy rakomány szőke hajfestéket, meg hidrogént, mert szükség van rá.

Brigi a lelkét is kisírta a rögzítős telefonban, ő még nem tudja, de a rögzítő helyett véletlenül a housekeeping számát hívta. Holnap lesz egy Washington Post és egy mandulás croissant az ajtaja előtt pár szem eperrel, és kap tiszta törölközőt (thürül...). Nyilván egyébként a telefon rögzít egy mikrofonokkal és kamerákkal feldíszített szobában.

Alekosznak bámulatos repertoárja van.

2 komment

Címkék: lilu brigi bea magdolna

A bejegyzés trackback címe:

https://alekfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr922910008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IndaMuncher 2011.05.17. 11:48:47

Valahogy én is így voltam vele, hogy nem hangzik eléggé prolisan ha "felsőbb"-nek mondják.

prücske 2011.05.17. 13:00:01

Fatális tévedés volt ezt a műsort elindítani...
süti beállítások módosítása