Alek Figyelő

Megnézem párszor ezt a műsort. Ilyen mélységekben még úgyse jártam. Persze ne éljen vertikális elhelyezkedést sejtető kritikával az az alantas személy, aki nézi. De a végén keszonbetegséget fogok kapni, amikor jövök fel.

Utolsó kommentek

  • prücske: Fatális tévedés volt ezt a műsort elindítani... (2011.05.17. 13:00) Fölsőbb
  • IndaMuncher: Valahogy én is így voltam vele, hogy nem hangzik eléggé prolisan ha "felsőbb"-nek mondják. (2011.05.17. 11:48) Fölsőbb
  • húsos fagyi: széjjel röhögtem magamat :) bár szerintem Olga igenis fosott a géptől "ugye csak az itteni dolgokk... (2011.05.16. 14:50) Hazugságvizsgáló
  • BM789: Király vagy csak így tovább! (2011.05.16. 14:02) Hazugságvizsgáló
  • •МΔΝĐΥ•: XDDDDDDD Még írj! Savazd csak, nélküled nem is érdemes nézni!!!!! LOL (2011.05.15. 01:35) Tengermélyi halak bálja
  • Utolsó 20

Linkblog

Archívum

Hazugságvizsgáló

2011.05.16. 03:44 Horváth Oszkár

  • Anita hazakéreckedett az úttörőtáborból, mert lúzer, kifelé kapott Éva maradék gyógyszereiből és Szandika idegnyugtató kúpjából, amit a suttógó ottfelejtett
  • Éva pedig kiesett. De semmi gond, ez a lány vetkőzni fog.
  • Alekosz a műsor arra emlékeztetett, amikor Johnny Walker egyszer Leonszió úrnak öltözve ment balázsolni. Ungászugálugééé!
  • "Azé' mer' közösségbe' vagyunk, és nem fogok alkalmazkodni senkihez" - brávó
  • "Szerintem nem tudod te elképzelni, hogy mi jár az ő fejében." - "Hát van róla egy elképzelésem, és ijesztő!"

Tényleg nem tudod, viszont tényleg ijesztő. Mutatnék azért róla egy impressziót, és a műsor célcsoportjának megfelelően, le is fordítom: "Na, láttál valamit?" - "Csak a szoki szart, amit általában látok, ha becsukom a szememet."

A központi motívum: hazugságvizsgáló. Vagy legalábbis elég, ha annak látszik: úgyhogy behoztak egy keverőpultot egy 3 éves MacBook Pro-val. Nyilván a rendőrségen Apple van minden sarokban, mert ők is látták a CSI-ban, hogy azzal kell. A képernyőre tegyünk valami bonyolultat, valami videó- vagy hangvágó programot feldobott a kolléga néhány látványos VST-vel, meg egy minitripodra basszunk fel egy TASCAM digitális rögzítőt. Vagy egy olcsó traffipax-detektort :) Ha most 1967 lenne, még egy teásedényt is belekombináltak volna. Innentől kezdve 10-20 év tapasztalat híján az ártatlan báránynak azt mondasz, amit akarsz, elhiszi.

Egyedül Olga nem izgult a poligráf miatt, neki a szüleinek volt egy. Azon gyakorolt 4 éves koráig, aztán már ment terepre. Specialitása: külföldinek tettetés, és szavannai álcázás (zsiráf mögé beállás kis kilógásokkal).

Annak ellenére, hogy nem hallottam kalibráló kérdéseket, se vérnyomás- vagy légzésszámmérő, még midig reménykedem, hogy így is, és legalább MOST kiderül, hogy melyikük a férfi. Szerintem amúgy Beatrix, ő egy kicsit Thomas Magnum. A bajusza takarja a kapanyelet. A döntő előtt egy pápaválasztásos kisrutint azért lenyomhatnának, és nem a fehér füstre gondolok, hanem a bögyörőzésre. Azért a kérdések maguk voltak a hazugságvizsgáló. Ha mégis valaki meg tudja hekkelni, akkor az Barbara, aki amúgy pont tökőszinte, de a sírás miatt temethetik az eredményeket. Mármint amiket az Excellel vagy a Passziánsszal rögzített. A műsor után visszavitték a Gelkába az egészet és kérték vissza a pénzt.

A lyányok a saját szarukon ülve várták az eredményeket. Remélem, sose tudják meg, az legalább vicces lenne. Szájszívás, szájeltakarás, erőltetett mozdulatlanság, egyéb kis morzsikázások... ha akad köztük pszichopata, az megúszhatná az igazi tesztet is, hiszen nem tudja, hogy hazudik, tehát nem hazudik. És lássuk be, akad köztük a társas viselkedésmintáktól teljesen mentesített, nevelés szempontjából érintetlen egyed. Már csak arra kell rájönni, melyik elszigetelt afrikai törzsben beszélnek magyarul, és akkor megvan a lelőhely is.

Nem Alekoszra gondolok, ő egyfajta szociopata, vagy Asperger-szindrómás, de nehéz eldönteni, hogy intelligensebb-e az átlagnál. Akkor lehet olvasni, hogy mire gondol, amikor azt hiszi, hogy irányít, aztán megborul a manipulációval, és elkezd lefelé nézve röhögcsélni, pedig nem volt poén (nem is tudja, mi a vicces).

Ezt a testvérpárt továbbra is szeretném zokogni látni, amint az ég felé üvöltenek, hogy 'MIÉÉÉÉÉÉRT?'. Keresem a LinkedIn-en Hannibal Lectert, azt szeretném, ha ő intézne velük egy különrandit. Különösebben nem kéne motiválni. Nekik csak ez a furkó stílus van készleten. Megnézték hátul is a raktárban, nincs más.

Anita hazament önként, előtte nyafogott pár órát. Ő pedig lelkileg bár sérült, mégis romlatlan, ha bármi rossz történt, azt vele tették, és nem ő tette mással. Szerethető karakter, ennek ellenére rúgnék belé is egyet, mert fel nem foghatom, hogy faszé nem lehet kibírni 5-6 napot egy házban bezárva! Ezek - VV Gina, és kisegyüttese - a nyári táborból is hazakéreckedtek? Anyáék lementek a trabanttal és hazavitték, mert csak második lett ping-pongban? Az ilyenekre mondják 15 éves korukig, hogy semmire nem viszik az életben. 30 fölött pedig azt, hogy semmire nem vitték. Az utolsó pillanat van Anita, hogy kezdjél az akaraterőddel valamit, különben el fognak taposni, mert alkalmas vagy rá, hogy a sor végén legyél, és semmirekellő szarok töröljék beléd a lábukat. Minden nap sírni fogsz, és nemhogy a pasid verni fog, de még a gyereked is. Ezen most nem tudok röhögni, persze amúgy mindenen tudok, meg szarok bele, de könyörgöm, tanuld meg megvédeni magadat, és majd utána válaszd ki, hogy kinek hagyod, hogy megvédjen magad helyett.

Hihetetlen bazmeg. Imádkozom, hogy Csernus doktor korábbi szerződését előkaparják, és kényszerítsék, hogy menjen be egy kicsit gyakorolni a hivatását (gépszerelő és karbantartó lakatos). Kézzel készített kis minyonkákat fogok vásárolni az alkalomhoz, és svarovski kis buziságokkal díszített pattogatott kukoricát fogok hozzá majszolni. Talán zsepit is készítek ki.

A csajok tényleg 3 perc alatt tudnak BFF-ek lenni, és egymáshoz bújni, meg egymás vállán sírni? Vagy bárkién? Bárkinek a bármijén?

2 komment

Címkék: anita barbara brigitta ribancgecik

A bejegyzés trackback címe:

https://alekfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr312907143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BM789 2011.05.16. 14:02:51

Király vagy csak így tovább!

húsos fagyi 2011.05.16. 14:50:41

széjjel röhögtem magamat :)
bár szerintem Olga igenis fosott a géptől "ugye csak az itteni dolgokkal kapcsolatos kérdések lesznek?" mit titkolhat?
süti beállítások módosítása