Alek Figyelő

Megnézem párszor ezt a műsort. Ilyen mélységekben még úgyse jártam. Persze ne éljen vertikális elhelyezkedést sejtető kritikával az az alantas személy, aki nézi. De a végén keszonbetegséget fogok kapni, amikor jövök fel.

Utolsó kommentek

  • prücske: Fatális tévedés volt ezt a műsort elindítani... (2011.05.17. 13:00) Fölsőbb
  • IndaMuncher: Valahogy én is így voltam vele, hogy nem hangzik eléggé prolisan ha "felsőbb"-nek mondják. (2011.05.17. 11:48) Fölsőbb
  • húsos fagyi: széjjel röhögtem magamat :) bár szerintem Olga igenis fosott a géptől "ugye csak az itteni dolgokk... (2011.05.16. 14:50) Hazugságvizsgáló
  • BM789: Király vagy csak így tovább! (2011.05.16. 14:02) Hazugságvizsgáló
  • •МΔΝĐΥ•: XDDDDDDD Még írj! Savazd csak, nélküled nem is érdemes nézni!!!!! LOL (2011.05.15. 01:35) Tengermélyi halak bálja
  • Utolsó 20

Linkblog

Archívum

Tengermélyi halak bálja

2011.05.14. 22:00 Horváth Oszkár

  • "Nekem ez már túlon túl van."
  • "E4, E5, huszár F4, huszár F6. Ezen gondolkozz."
  • "Andrea kapott három rublikát."
  • "Te vagy, aki bejössz oda, és a hátunk mögött beszélsz."

Minden adásnak van valami alcíme, ezét meg sem tudtam jegyezni, mert tenger volt benne, ahhoz meg többet kell utazni, minthogy visszaérnének a következő adás kezdetéig, tehát nyilván PARASZTVAKÍTÁS.

Nem inspirál már a dolog annyira, Éva közben úgy tűnik sorban állt valamennyi észért, és hűl a műsor, mert három bojlert is kidobtak. De azért még érzem, hogy ad valamit. Ez például egy csajozós duma: "Az egyik kedvenc megnyitásomat a sakkban úgy hívják: az orosz védelem. E4, E5, huszár F3 - huszár F6. Ezen gondolkozz." Mit gondolkodjon? Mondjon rá holnap egy D6-ot, talált, süllyedt? Kúrás helyett inkább levelezési sakkba bonyolódna? Most erre mit lehet válaszolni? "Alek, két napig gondolkodtam, és megvan! Monte Christo aftersév.... Heurépa!"

Aztán megjött a megfejtés a tenger szó használatára is: akváriumba mentek. Mármint a Tropicariumba, ami a Campona. Gyakorlatilag tehát elvitte a csajt a 30 méterre lévő TESCO-ba. You know elegáns? A szőlőhöz képest kicsit egyszerűbb. A következő álomrandin  már csak bevillamosoznak az Etele útra moziba. Ami a magyar Cannes. Persze feljavult a dolog a vízalatti vacsitól, azt valami dubajos PPT-ből sikerült ellesni. A főhős tovább udvarolt: "Te is olyan vagy, mint egy rája. Olyan a bőröd, olyan selymes." Persze végig arra gondolt, hogy Verának a szája olyan, mint egy rája, de az utolsó pillanatban elrántotta a kormányt, és ügyesen módosított.

Majd aztán kiderült, hogy mindkettejüknek volt guppija. "Ismered a guppit?!!!" (meglepodés) - ehhez sem tengerbiológusnak lenni, csak lakótelepi vagy belvárosi gyereknek, akinek a szülei vannak olyan tökösek, hogy egy hallal basszák meg a hülyegyereket, amikor vinnyog, hogy ő úgy szeretne egy bozontos kiskutyát. "Melyik a legolcsóbb?" - "Guppi." - "Kettőt csomagoljan el lesszíves."

Szegény Alekosznak fogalma nincs, melyik mondatnak mikor van ott a helye. Néha túl sok, néha túl kevés érzelem van abban, amit mond, attól függően, melyik filmből vagy anyáknapi versből kotor elő 3-4 sort. Olyan, mint Woody Allen, mikor a tükör előtt Humphrey Bogartot utánozza.

1 komment

Címkék: vera éva

A bejegyzés trackback címe:

https://alekfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr222904223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

•МΔΝĐΥ• 2011.05.15. 01:35:41

XDDDDDDD Még írj! Savazd csak, nélküled nem is érdemes nézni!!!!! LOL
süti beállítások módosítása